maandag, 11. juni 2007 - 17:54

Man loopt steekwonden op bij vechtpartij

Arnhem

Een 40-jarige man uit Nijmegen heeft zondagavond steekwonden opgelopen bij een vechtpartij op het Brandenburgseplein in Arnhem-Zuid. De politie hield binnen een half uur na de melding drie verdachten aan. Omstreeks kwart over negen ’s avonds kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een vechtpartij tussen ongeveer 15 personen.

Toen de gewaarschuwde politie enkele minuten later daar aankwam stonden er nog wel mensen op straat, maar was er geen vechtpartij meer gaande. Zowel het slachtoffer als de verdachten waren vertrokken. Aan de hand van informatie van getuigen ging de politie op zoek naar de verdachten. Zij werden om 21.45 uur aangehouden op het industrieterrein Ijsseloord 2. Het betreffen drie mannen uit Arnhem, van 18, 21 en 51 jaar oud.

Ongeveer tegelijkertijd meldde de Nijmegenaar zich op het politiebureau. Hij had steekwonden opgelopen bij de vechtpartij. De man is voor medische hulp overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis. Hij zal naar verwachting in de loop van de dag aangifte doen van zware mishandeling.

De politie stelt een onderzoek in naar de aanleiding en de exacte toedracht en gaat de verdachten hierover horen.
Provincie:
Tag(s):