donderdag, 4. januari 2007 - 17:18

Man opgepakt voor seksueel misbruik jongens

Tilburg

De politie van Eindhoven heeft woensdag 3 januari jl. op verzoek van de Tilburgse Zedenpolitie een 44-jarige man uit die plaats aangehouden die verdacht wordt van het seksueel misbruiken van drie minderjarige jongens, in de periode 1986-1998 in Berkel-Enschot. De verdachte is in verzekering gesteld.

Gisteren werd een 44 jarige man, oud inwoner van Berkel-Enschot, te Eindhoven aangehouden. Tegen deze verdachte was aangifte gedaan van jarenlang seksueel misbruik door een nu 27 jarige man. Het misbruik vond plaats te Berkel-Enschot, waar de verdachte toen woonde.

Dit misbruik zou zijn aangevangen toen het slachtoffer ongeveer 10 jaar oud was. Het heeft geduurd totdat deze een leeftijd had van ongeveer 16 jaar. De jongen was bij de verdachte terechtgekomen en opgevangen, in verband met grote problemen die hij had op school en thuis.

Uit onderzoek van de zedenpolitie is gebleken dat ook twee andere minderjarige jongens, toen in de leeftijd van 12 tot 15 jaar, in die tijd bij verdachte thuis kwamen. Zij keken daar seksfilms, kregen alcohol en hadden seks met de verdachte. Van hen is een verklaring opgenomen.


De verdachte heeft inmiddels bekend seks te hebben gehad met de toen minderjarige aangever en de twee andere jongens.
Provincie:
Tag(s):