donderdag, 20. december 2007 - 9:31

Man verdacht van doodsteken zus

Rotterdam

De politie onderzoekt de toedracht van het overlijden van een 35-jarige Rotterdamse vrouw. Donderdagochtend rond half drie kreeg de politie melding van een vrouw dat haar zus zwaar gewond in een woning lag aan de De Jagerstraat in Rotterdam. Hierop gingen agenten en medewerkers van de GGD naar het huis toe.

Ambulancepersoneel reanimeerde daar de vrouw en bracht haar over naar het ziekenhuis waar ze rond vier uur die nacht overleed. In de woning was ook nog de moeder van de vrouw aanwezig en een baby van 1,5 jaar oud die een gebroken armpje had. De kleine jongen is overgebracht naar het Sophia Kinderziekenhuis waar hij werd behandeld.

Na de eerste melding door de zus, kreeg de politie nog een andere melding: medewerkers van een hotel in de omgeving gaven aan dat er ineens een man stond bij de balie. Ze vertrouwden de situatie niet en informeerden de politie. Ter plekke hielden agenten de man aan, die de broer bleek te zijn van de zwaargewonde vrouw. De verdachte, die mogelijk een psychiatrisch verleden heeft, is overgebracht naar een politiebureau waar de 29-jarige Rotterdammer werd ingesloten voor nader onderzoek.
Provincie:
Tag(s):