zondag, 4. november 2007 - 21:19

Mannen aangehouden voor homogeweld

Rosmalen

Vrijdagavond zijn op de Empelseweg in Rosmalen twee Bosschenaren (28 en 38 jaar oud) aangehouden voor homogeweld. Het tweetal was na het nuttigen van veel alcohol naar de homo-ontmoetingsplek aan de Rosmalense plas gereden. Zij wilden daar volgens hun verklaring de bezoekers flink de stuipen op het lijf jagen. Op een gegeven moment wilden ze een onbekende man in een auto aanvallen. De man gaf echter vol gas en wist te ontkomen. Bij een andere auto schopte één van de verdachten tegen de auto waardoor schade ontstond. Bij een derde auto sprong de oudste verdachte op de auto.

De bestuurder reed weg en de verdachte werd meegesleurd. Toen hij zich moest loslaten, liep hij verwondingen aan gezicht, handen en benen op. Eén van de automobilisten meldde zich bij de politie. Aan de hand van het opgegeven signalement hebben de agenten het tweetal op de Empelseweg aan kunnen houden.

De 28-jarige bestuurder bleek zwaar onder invloed van alcohol te zijn. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Zij zijn inverzekeringgesteld. De politie komt graag in contact met de andere slachtoffers van het tweetal. Zij kunnen bellen met telefoonummer 0900-8844. Hun meldingen zullen discreet worden behandeld.
Provincie:
Tag(s):