donderdag, 29. maart 2007 - 17:14

Mannen kiezen voor cup F

Amsterdam

Geen poezelig porselein, maar stoer staal. Rösle introduceert Cup F. Welke man houdt er nu niet van een beetje houvast bij een cup. Cup F is robuust en toch sierlijk strak. Van de kleine versie voor vingerhapjes tot de grootste versie dat net een bord is met handgrip. Geen tafel meer nodig en de ideale cup altijd bij de hand.

Met hun glad, modern design ogen de Foodcups feestelijk en stijlvol. Eten wordt extra genieten. Op recepties, bij de brunch, tijdens een etentje, of een gezellig onderonsje, zijn de Foodcups steeds een welkome gast. Niet in het minst door hun veelzijdige inzetbaarheid. De verschillende formaten van de cups lenen zich immers elk voor specifieke gelegenheden.

De Foodcups zijn uit één stuk vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal. Glanzend gepolijst aan de binnenkant, mat aan de buitenkant. Met het nodige oog voor detail en design, zoals we dat van Rösle gewend zijn. De Foodcups bestaan in drie formaten: 10, 15 en 20 cm (0,12, 0,5 en 1,5 liter). Foodcups van hetzelfde formaat passen in elkaar en kunnen zo plaatsbesparend worden opgeborgen.

Advies verkoopprijs: Foodcup 10 cm € 18,00, Foodcup 15 cm € 25,00 en Foodcup 20 cm € 32,00.
Categorie:
Tag(s):