vrijdag, 30. maart 2007 - 17:36

Mannendromen komen uit….

Maastricht

Hoofdrolspeler Daniel Craig schittert in de originele James Bond Tuxedo van Brioni in de meest recente Bond-film; Casino Royale. Het fameuze Itailaanse modehuis heeft, speciaal voor deze film, een black tuxedo ontworpen. The SOC13TY Shop heeft de primeur en laat als enige ter wereld deze original Brioni James Bond Tuxedo zien in haar etalage in het filiaal aan de Vissersmaas in Maastricht.

Het betreft dus het originele exemplaar dat door 007 is gedragen tijdens de opnamen van de laatste film. Nadat het pak in Amsterdam te zien is geweest gaat het naar Engeland om daar permanent in een museum te worden tentoongesteld.

De survival-proof tuxedo werd speciaal voor de laatste Bond film ontworpen en is voorzien van een speciale 007 lining. De binnenkant heeft de allure van een ècht secret-agent jasje voorzien van een holster in het het linker pand, waterdichte vakjes voor geheime documenten, verborgen zakken in de split en een vak in de mouw afgewerkt met klittenband waarin een mes kan worden verstopt. Op en top Bond...James Bond!

De James Bond Tuxedo is twee weken lang te zien in de etalage aan de Vissermaas/Sint Servaasbrug. Daarna gaat het naar een museum in London.
Provincie:
Tag(s):