dinsdag, 9. januari 2007 - 15:41

Masterclasses voor leerlingen ROC

Amsterdam

Het ROC van Amsterdam bestaat tien jaar en biedt in 2007 onder het thema '10 jaar ruimte voor talent' een aantal unieke activiteiten voor haar leerlingen, waaronder een serie
Masterclasses. Het unieke van deze interactieve mini-colleges is dat ze worden verzorgd door een achttal getalenteerde Nederlanders: Joop Braakhekke, Adjiedj Bakas, Henkjan Smits, Gerard Spong, Erwin Olaf, Victor Muller, Frank Sanders en Jan des Bouvrie.

Het ROC van Amsterdam ziet de Masterclasses als een investering in haar deelnemers met als doel dat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Een Masterclass biedt leerlingen de kans om de fijne kneepjes van het vak te leren begrijpen. Daarnaast kunnen de leerlingen van het ROC van Amsterdam de toptalenten het hemd van het lijf vragen. Een unieke kans voor hen om Nederlandse grootheden persoonlijk te ontmoeten en meer te weten te komen over een bepaald vakgebied.

Na afloop van de ROCvA Masterclass ontvangt elke leerling een certificaat als bewijs dat de Masterclass gevolgd is, speciaal voor de student ondertekend door de expert.
Provincie:
Tag(s):