maandag, 4. juni 2007 - 14:15

Meet & Greet Jong Oranje voor pupillen Heerenveense voetbalverenigingen

Heerenveen

Zondag 10 juni staat de openingswedstrijd van het EK voetbal < 21 op het programma; om 18.00 uur zal de wedstrijd tussen Jong Oranje en Jong Israël, vooraf worden gegaan door een spectaculaire openingsceremonie.

In het kader van dit EK, biedt Jong Oranje op maandag 11 juni een voetbalclinic aan, welke vooraf zal worden gegaan door een Meet & Greet met de spelers. Deze Meet & Greet is aangeboden aan 10 voetbalverenigingen uit de gemeente Heerenveen, welke met de E1 pupillen de kans krijgen de spelers te ontmoeten.
Na de kennismaking met de spelers van Foppe de Haan, zullen de voetballertjes een voetbalclinic krijgen van SC Heerenveen voetbalspektakel. Deze clinic zal bestaan uit 10 verschillende voetbalonderdelen, waarbij de kinderen de kans krijgen hun specialiteiten te showen.

Toeschouwers zijn van harte welkom om de kinderen aan te moedigen. De Meet & Greet is echter alleen bestemd voor de uitgenodigde voetbaljeugd.

Voor meer informatie omtrent dit evenement kunt u contact opnemen met Annelies Schuitema: 0513-614818 / jvds@sportstadheerenveen.nl
Provincie:
Tag(s):