donderdag, 6. december 2007 - 17:03

Mega Eindejaarsfeest in Muziekarena De Spont

Stadskanaal

In Muziekarena De Spont aan het Gandhiplein in Stadskanaal wordt op zaterdag 29 december voor het eerst een Mega Eindejaarsfeest gehouden. Er zijn optredens van Arne Jansen, Evert Baptist, André Kuik, De Dikdakkers, Stef Ekkel, René Becker, Cor Wolters, Tribute to André Hazes en Burdy.

Ruim 35 jaar nadat zijn ‘Meisjes met rode haren’ een grote hit was, trekt Arne Jansen nog altijd volle zalen. Zijn act heeft nog niks aan kracht ingeboet. Naast zijn hits ‘July’, ‘Zeven Brieven’ en ‘Als een meeuw in de wind’ zingt hij tegenwoordig ook Duits- en Engelstalig repertoire. Uiteraard brengt hij tijdens het Eindejaarsfeest ook diverse nummers van zijn laatste album ‘Ik wil nog meer’.

De asociale Evert Baptist uit Vriescheloo – alter ego van radiopresentator Wim Drenth – had nooit verwacht dat hij ooit zo populair zou worden. Samen met zijn vrouw Gretha, buurmannen Albert & Klaas Sietze en Abel Klauw beleefd hij regelmatig dolbizarre avonturen en pleegt hij de gekste telefoongesprekken. En ook op het podium heeft hij steevast de lachers op zijn hand.


Voor René Becker is het Eindejaars Feest een ‘thuiswedstrijd’ de in Stadskanaal woonachtige zanger is bijzonder populair in zijn woonplaats en omstreken. Hij krijgt zeker de handen de lucht in. Ook Emmenaar Cor Wolters is van jongs af met muziek bezig. Zijn grootste hit is ‘Wanneer, wanneer’.

De Tribute to André Hazes wordt verzorgd door Jeroen, die al van kleins af een enorme fan is van deze Amsterdamse volkszanger. Zowel qua uiterlijk als qua stemgeluid vertoont Jeroen opvallende gelijkenis met zijn grote held. ‘De zingende melkboer’ Burdy maakt van elk optreden een daverend feest. Niet voor niks mocht hij van FC Groningen optreden vanaf het bordes van het stadhuis voor tienduizend Groningenfans.
Provincie:
Tag(s):