vrijdag, 2. februari 2007 - 16:18

Meisje (14) sinds een week vermist

Beilen

Sinds donderdagavond 26 januari 2007 wordt de 14 jarige Elisabeth de Jong vermist. Het meisje is ‘s avonds rond 22.30 uur van huis weggelopen. De politie zoekt contact met mensen die informatie hebben die kan helpen bij het oplossen van deze vermissing.

Elisabeth de Jong verbleef sinds enkele weken bij een pleeggezin in Beilen. Door de pleegouders is melding gedaan van de vermissing. Door de politie en deze familie is de afgelopen week gezocht op lokaties waar het meisje mogelijk zou kunnen zijn. Tot op heden heeft dit geen resultaat gehad. De familie maakt zich zorgen om het welzijn van het meisje. Mogelijk dat Elisabeth in de stad Groningen of Assen verblijft bij bekenden.

Het meisje heeft een tas met kleding meegenomen. Het vermoeden bestaat dat het meisje op donderdag 26 januari in de buurt van de woning aan de Reigerlaan door iemand is opgehaald.

Heeft u informatie die kan leiden tot de verblijfplaats van Elisabeth de Jong of heeft u informatie die kan helpen bij het oplossen van deze vermissing, neem contact op met de politie via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):