dinsdag, 27. februari 2007 - 18:27

Meisjes worden lastig gevallen door fietsende man

Hoogeveen

Vier meisjes in de leeftijd tussen de 15 en 17 jaar oud uit Hoogeveen en Hollandscheveld zijn in de nacht van zaterdag op zondag in Hoogeveen lastig gevallen door een man, die maakte de politie dinsdagmiddag bekend. De man die op een fiets was maakte volgens de meisjes seksuele opmerkingen en was handtastelijk.

De meisjes fietsten in de bewuste nacht afzonderlijk van elkaar en op verschillende tijdstippen vanuit het centrum van Hoogeveen naar huis. Twee meisjes waren in gezelschap van een vriendin.

Op een gegeven moment kwam de man achter of naast de meisjes fietsen. Hij maakte vervolgens allerlei seksuele opmerkingen en raakte de meisjes ook een paar keer aan. Dit alles gebeurde tussen middernacht en 04.00 uur, op- of in de omgeving van Het Haagje, de Nic. Beetsstraat, Zwembadweg, Hoofdstraat, Griendtsveenweg en Zuidwoldigerweg.

Volgens de meisjes gaat het om een man die voldoet aan het volgende signalement; blanke man van naar schatting 25 tot 45 jaar. Hij was gekleed in een donkere jas tot op de heupen en hij droeg een aantal keren een opvallende muts. Hij reed op een donkere fiets.

De politie houdt er rekening mee dat deze man meer meisjes of vrouwen heeft lastig gevallen. Mocht dit zo zijn dan vraagt de politie deze vrouwen aangifte te doen of dit te melden. Ook wil de politie graag in contact komen mensen die deze man ergens hebben gezien of mogelijk weten wie dit is. Men kan bellen met 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):