donderdag, 19. april 2007 - 10:53

Mensen met wensen zorgt voor ontmoeting met Jan Smit

Drachten

Talant ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in Friesland en bestaat vijf jaar. Daarom worden de cliënten dit jaar extra in het zonnetje gezet. Op de nieuwe website www.mensenmetwensen.nl kunnen cliënten van Talant hun grootste wens kenbaar maken.

A.s. zondag 22 april gaat de eerste wens meteen zeer feestelijk in vervulling. Pieter (13) uit Drachten heeft als grootste wens eens naar een optreden van Jan Smit te kunnen. De Friese feestband LAYS, die dit jaar vijftien jaar bestaat, heeft via de website gereageerd en nodigt Pieter uit om als gast van de band het optreden van Jan Smit tijdens de "Nacht van Oranje" in Deinum bij te wonen. Daarnaast hebben ze ook een ontmoeting met de populaire Volendammer zanger geregeld.

Op de website komen steeds meer wensen te staan: kleine wensen, soms wat grotere, maar nooit onmogelijke. Om zoveel mogelijk van deze wensen te vervullen vraagt Talant particulieren en bedrijven om hulp. Het vervullen van een wens vraagt meestal geen grote inspanning, maar betekent ontzettend veel voor de cliënt.
Provincie:
Tag(s):