vrijdag, 14. december 2007 - 17:06

Mercur d’Or opgedragen aan Rob Out

Hilversum

Veronica Magazine is donderdagavond tijdens het tiende TijdschriftenGala onderscheiden met de oeuvreprijs, de Mercur d’Or. Met de Mercur d’Or / LOF-prijs voor Publiekstijdschriften wordt een tijdschrift of een persoon geëerd vanwege langdurige en opvallende prestaties op de Nederlandse publiekstijdschriftenmarkt. Peter Contant, algemeen directeur en hoofdredacteur, nam de prijs in ontvangst en droeg hem op aan Rob Out.

Peter Contant: “Het voelt fantastisch, dit is de prijs die Veronica zo graag had willen winnen en nu heeft gewonnen. En terecht, de redactie maakt wekelijks een geweldig blad, en dat al meer dan 30 jaar. Dit is echter niet alleen de verdienste van de ploeg die er nu zit, dit hebben we te danken aan de mensen die Veronica groot hebben gemaakt. In dit verband denk ik aan één man, deze prijs hebben we te danken aan Rob Out.�

Veronica Magazine is het grootste weekblad van Nederland met circa drie miljoen lezers en een wekelijkse oplage van ruim één miljoen exemplaren. Naast een uitgebreide en overzichtelijke programmakatern is er alle ruimte voor populaire onderwerpen als film, sport, mode, internet, popmuziek, games, showbizz en lifestyle.
Categorie:
Tag(s):