zaterdag, 17. maart 2007 - 13:40

Modestad van het noorden houdt Mode en Beauty week

Emmen

In de week van zaterdag 24 maart tot en met zaterdag 31 maart wordt in het centrum van Emmen de grote Mode & Beauty week gehouden. Het is alweer de vierde editie van het evenement in de modestad van het noorden. De afgelopen jaren is het evenement , dat toen nog twee dagen telde , door consumenten goed bezocht en waren de reacties positief.

De Mode & Beauty week wordt georganiseerd door ondernemersvereniging Emmen Vlinderstad in samenwerking met winkelcentrum de Weiert en studenten van de opleiding handel en commercie van het Drenthe College.

De start van de Mode & Beauty Week is op zaterdag 24 maart . Dan swingt het Mondriaanplein in winkelcentrum de Weiert tijdens de diverse shows voor kinderen en volwassen. Een dj brengt de sfeer erin en vervolgens beginnen de shows om 11.00 en 11.45 met de kids. De kidsshow eindigt met een walking catwalk door de passages van het winkelcentrum.

De grote fashion shows staan op het programma om 13.30 , 14.30 en 15.30. Deelnemende bedrijven zijn.Om alle belangstellenden zo goed mogelijk zicht op de shows te geven worden er een aantal grote plasmaschermen geplaatst.

De Mode & Beauty week wordt op zaterdag 31 maart om 20.00 uur afgesloten met een exclusief modegala in de Grote Kerk aan het Marktplein in Emmen. De toegangskaarten voor het gala kosten 10 euro p.p. en zijn vanaf maandag 19 maart te koop bij deelnemende bedrijven.
Provincie:
Tag(s):