woensdag, 14. maart 2007 - 12:35

Moeder doet zelfmoordpoging in bijzijn kinderen

Hengelo

Een 36-jarige vrouw uit Mariaparochie heeft afgelopen maandag in een hotel in het Twentse Hengelo geprobeerd zichzelf om het leven te brengen onder het toeziend oog van haar twee kinderen. Dit maakt een woordvoerder van de politie woensdag bekend.

Maandagmorgen, omstreeks 06.20 uur, werd op een van de kamers van een hotel de vrouw aangetroffen onder het bloed. Bij haar waren haar zoontje van zeven en haar dochtertje van vijf jaar.

Uit een eerste onderzoek kwam vast te staan dat de vrouw gepoogd had zichzelf om het leven te brengen. Ze had behoorlijk veel bloed verloren en werd met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar ze is opgenomen. Ook de beide kinderen waren licht gewond, maar goed aanspreekbaar. Ook zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis maar zijn ondertussen weer thuis bij de vader.

Op dit moment is de politie druk bezig met een onderzoek over het hoe en waarom van dit trieste voorval. Dit onderzoek richt zich nu voornamelijk op de rol van de moeder. Wat heeft zij gedaan en waarom zij tot haar daad is gekomen. Op dit moment kan zij zelf daarover nog niet gehoord worden.

KORRELATIE TEL: 0900-1450 E-MAIL: vraag@korrelatie.nl www.korrelatie.nl
Provincie:
Tag(s):