woensdag, 2. mei 2007 - 13:23

Moederdagmarkt bij NOVO kwekerij De Klimop

Stadskanaal

Moeders houden van planten. Daarom houdt NOVO kwekerij De Klimop in Stadskanaal op zaterdag 12 mei een Moederdagmarkt. Op de markt is heel veel te vinden waarmee moeder op ‘haar’ dag speciaal verrast kan worden. Voor kinderen is er een springkussen. Ook mogen zij gratis een verrassing voor hun moeder maken.

In de kwekerij, die wordt gerund door verstandelijk gehandicapten, wordt tijdens de markt een ruim aanbod in kamerplanten en potterie gepresenteerd. Ook is er een ruim aanbod in door de medewerkers zelf gemaakte bloembakken met eigen gekweekte zomerplanten. Tijdens de markt biedt De Klimop een speciale moederdagaanbieding: drie potten met hangplanten, zoals fuchsia’s, surfinia’s, lobelia’s en bacopa’s voor de prijs van twee.

Tijdens de markt is de kas vol bloeiende zomerplanten geopend voor het publiek. De negenhonderd vierkante meters vol bloeiende zomerplanten zijn een lust voor het oog. Deze planten zijn door De Klimop zelf gekweekt en dus gegarandeerd supervers. En voor wie dorst heeft gekregen van het rondwandelen door De Klimop, is er gratis koffie, thee en limonade.

Ook kunnen de bezoekers tijdens de Moederdagmarkt rustig rondkijken in de onlangs geheel opnieuw ingerichte winkel van De Klimop. Teamcoördinator Bram Hulzebos vertelt dat er is gekozen voor een knussere opzet: ,,We wilden het sfeervoller en gezelliger maken. Gezien alle positieve reacties, zijn we daarin prima geslaagd.’’
Provincie:
Tag(s):