woensdag, 6. juni 2007 - 8:40

Mooiste Hoorn 650 straat ontvangt geldprijs

Hoorn

In dit feestjaar roept het bestuur van de Stichting Hoorn 650 voortaan maandelijks een straat in de gemeente Hoorn uit tot ‘Mooiste Hoorn 650-straat van de maand’.

Voor dit predikaat komen straten, pleinen, wegen en lanen in aanmerking die op bijzondere wijze zijn versierd en/of waar door de bewoners activiteiten worden georganiseerd in het kader van Hoorn 650. De bestuursleden van de stichting gaan regelmatig op speurtocht door de gemeente om winnende straten uit te kiezen. Maar natuurlijk staan ze ook open voor tips. Iedereen kan de eigen of een andere straat voordragen via een e-mail naar info@hoorn650.nl

De winnende straat krijgt een geldprijs van 250 euro uitgereikt, geheel naar eigen inzicht door de bewoners te besteden. Dat kan dus zijn om achteraf de kosten van de versieringen mee te betalen, een buurtfeestje te houden om de overwinning te vieren, of om aan een goed - misschien wel Hoorns - doel te geven.

Aan het eind van het feestjaar kiest de stichting uit de straten die in de loop van het jaar ‘Mooiste Hoorn 650-straat van de maand’ zijn geworden de ‘Mooiste Hoorn 650-straat van het jaar’.
Provincie:
Tag(s):