zaterdag, 2. juni 2007 - 22:35

Motief doden Warande ligt in de relationele sfeer

Zeist

De aanleiding voor het overlijden van de twee personen die zaterdag 2 juni dood zijn aangetroffen in hun woning aan de Warande, lijkt vooralsnog te liggen in een crisis in de relationele sfeer. Onderzoek door de politie wijst uit dat hoogstwaarschijnlijk de man (43) zijn vrouw (39) met geweld om het leven heeft gebracht, en vervolgens zichzelf van het leven heeft beroofd.

Twee eveneens in de woning aanwezige jonge kinderen lichtten familie in, waarna familieleden omstreeks 17.45 uur de levenloze lichamen aantroffen in de woning. Zij stelden de politie in kennis.
De kinderen verkeren in een fysiek goede gezondheid. Voor hen is opvang gevonden in een veilige en stabiele omgeving. Een derde kind van het gezin verbleef op het moment van het gebeurde elders. Overige familie, direct omwonenden en de school/scholen van de kinderen worden vandaag (zondag 3 juni) geïnformeerd.

Dat er sprake was van relationele problemen, was bij de politie bekend. De politie zet het onderzoek naar de toedracht voort. Nadere mededelingen wil de politie op dit moment niet doen.
Provincie:
Tag(s):