woensdag, 30. mei 2007 - 17:15

Mp3 speler voor bezoekers in bikini

Groningen

In oktober 2006 zijn 13 medewerkers van Media Markt Groningen begonnen met de opleiding Filiaal Beheer. Tijdens deze opleiding zijn de medewerkers 1 dag in de week naar school geweest en de 4 overige dagen waren ze werkzaam bij Media Markt in Groningen. Het bijzondere aan dit opleidingstraject is dat voor het eerst in Nederland, de competenties in de praktijk worden getoetst op niveau 4. Dit alles in samenwerking met KC Handel en ROC Friese Poort. Tevens is het opleidingstraject versneld uitgevoerd, namelijk in één jaar.

Om deze competentiegerichte opleiding met succes af te ronden, organiseren de 13 medewerkers op 2 juni “DE GEKKE ZONNESTEEKDAG� op het dakterras van de electronica winkel. Deze hele dag is georganiseerd door deze medewerkers: het aanvragen van vergunningen bij de gemeente, het inkopen van speciale aanbiedingen, het onderhandelen met leveranciers en het maken van de flyer.

Op deze ‘gekke zonnesteekdag’ zullen er optredens zijn van diverse bekende artiesten zoals Krezip en Vangrail. De staatssecretaris van onderwijs zal deze dag komen openen. Er zullen verschillende demonstraties worden gegeven en vele artikelen zullen tegen zeer scherpe verkoopprijzen worden verkocht, alles in het teken van de aankomende zomer. Daarnaast krijgen de eerst 50 bezoekers in bikini een gratis Sony Mp3 speler t.w.v. € 79,99.
Provincie:
Tag(s):