donderdag, 31. mei 2007 - 21:18

Nederlanders dol op 'sleurhut' en tent

Amsterdam

De Nederlandse kampeerders trekken er deze periode weer massaal op uit om met caravan, kampeerauto of vouwwagen te genieten van zon en natuur, rust en ontspanning in binnen- of buitenland. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs afgelopen najaar was voor velen een onmisbare bron van informatie ter voorbereiding van de zomervakantie. Maar liefst 56.024 liefhebbers lieten zich op de beurs informeren over het nieuwste aanbod en de vele toeristische mogelijkheden, of bekwaamden zich in het achteruitrijden met auto en caravan.

Fabrikanten en importeurs presenteerden tientallen primeurs, gericht op veiligheid, gemak of comfort. De voorbereidingen voor de komende Kampeer & Caravan Jaarbeurs, die wordt gehouden van 18 tot en met 24 oktober 2007 zijn inmiddels weer gestart. De exposanten zullen op deze nationale kampeer- en caravanmanifestatie weer een breed scala aan vernieuwde producten en toepassingen introduceren.

Dat de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2006 het echte kampeer publiek trekt bleek wel uit de enquette: bijna alle bezoekers (98%) gaven aan jaarlijks één of meerdere keren met caravan, kampeerauto, vouwwagen of tent er op uit te trekken.

Nagenoeg de complete Nederlandse kampeer- en caravanindustrie presenteerde zich een week lang op de volledig uitverkochte beurs, met de meest uiteenlopende modellen toercaravans, kampeerauto’s, vouwwagens, (voor)tenten en kampeeraccessoires.
Categorie:
Tag(s):