dinsdag, 20. november 2007 - 21:23

Nice2do belt ook met Internettechniek!

Barendrecht

Nice2do is een automatiseringsbedrijf met een kantoor in Spijkenisse en een kantoor in Sint-Niklaas in België. Nice2do levert oplossingen en ondersteunt klanten op het gebied van automatisering.

Nice2do verzorgt onder meer maatwerk in de vorm van webapplicaties voor bedrijven om bedrijfsprocessen te automatiseren. Met behulp van de nieuwste programmeertechnieken worden bedrijfsprocessen geautomatiseerd. Nice2Do levert ook een Virtual Private Office.

Hiermee kunnen klanten vanaf meerdere locaties met internetverbinding gebruik maken van de standaard netwerkfaciliteiten, zonder zich zorgen te hoeven maken om de back-ups, updates, aanschaf, afschrijvingen en andere beslommeringen van een eigen computersysteem.

Aangezien Nice2do gewend is voor klanten de complete automatisering inclusief het hosten van de servers te verzorgen was de acceptatie van een telefoniesysteem op basis van een hosted telefooncentrale totaal geen probleem. De voordelen waren al snel duidelijk en de keuze voor Managed VoIP van Supplies 4 Mobility was snel gemaakt, aldus Kenneth Philips van Nice2do.

Beide vestigingen kunnen nu gratis onderling bellen en op nationale feestdagen kan men voortaan gewoon de telefoon op afstand voor elkaar opnemen. Nieuwe medewerkers kunnen -ongeacht hoeveel mensen aangenomen worden- meteen een eigen vaste telefoon krijgen en bij de verhuizing van Spijkenisse naar Brielle -die in Januari 2008 voor de boeg staat- hoeven alleen de toestellen op het netwerk in het nieuwe kantoor aangesloten te worden.

Nice2do loopt natuurlijk voorop als het aankomt op acceptatie van nieuwe technieken, maar de komende tijd zullen alle bedrijven geconfronteerd worden met nieuwe vormen van telefonie op basis van Internettechniek.

SUPPLIES 4 MOBILITY BV uit Barendrecht levert moderne, gedegen en flexibele telecom-oplossingen voor bedrijven in het gebied Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Botlek & Europoort, Oud-Beijerland, Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Nieuwerkerk en Capelle a/d IJssel. Voor meer informatie kunt u terecht op www.nice2do.nl en www.onlinecentrale.nl.
Provincie:
Tag(s):