vrijdag, 9. maart 2007 - 12:54

Nieuwe Audi A4 Advance uitvoering

Amsterdam

Audi heeft onder de naam Advance een nieuwe uitvoering uitgebracht. Voor een aantrekkelijke prijs worden tal van luxe zaken toegevoegd aan de omvangrijke basisuitrusting behorende bij het A4-programma. Het gaat bij de Advance niet om één model. Het is een additionele uitvoering die wordt geleverd op basis van de Audi A4-reeks. Hij is er zowel in limousine als in Avant-uitvoering, van 1,6-litermotor tot en met de S4.

Audi voegt voor de Advance-uitvoering een aantal extraâs samen en biedt deze aan voor de aantrekkelijke prijs van € 950,- (inclusief BTW en BPM). Daar het om uiterst praktische en in veel gevallen veiligheidsverhogende extraâs gaat, is de keuze voor de Advance-uitvoering logisch én verantwoord.

Veiligheidsbevorderend
Het meest in het oog springende onderdeel van de Advance is het Audi radio/cd-navigatiesysteem, waaraan ook nog eens een cd-wisselaar is gekoppeld. Recent onderzoek heeft aangetoond dat een dergelijk systeem niet alleen tijdbesparend, maar vooral ook veiligheidsbevorderend is. Onder de noemer van veiligheid vallen ook het diefstalalarm (TNO/SCM klasse-3 goedgekeurd), de telefoonvoorbereiding, de automatisch dimmende binnenspiegel, de licht- en regensensor en de Xenon plus koplampen die op de Advance-modellen met zescilindermotor en op de 2.0 TFSI worden geleverd.

In het interieur van de Advance vallen de in delen neerklapbare achterbank, de middenarmsteun vóór en de elektrisch bedienbare ramen vóór en achter op. En verder natuurlijk het met leder beklede multifunctionele stuurwiel, dat bij modellen met de multitronic-transmissie tevens is voorzien van schakelpaddels voor de handmatige bediening van die automaat. Bij de Audi S4 is het stuurwiel een driespaaks sportstuur.

De Advance is verkrijgbaar in een metallic of pareleffectlak naar keuze en wordt gecompleteerd met het Audi Parking System aan de achterzijde. De Audi A4 Advance is per direct bestelbaar en valt ook op de aanstaande AutoRAI te bewonderen.
Categorie:
Tag(s):