maandag, 15. januari 2007 - 15:11

Nieuwe McLaren MP4-22 gepresenteerd in Valencia

Het McLaren-team heeft zichzelf vanmiddag aan de wereld gepresenteerd in de nieuwe kleurstellingen voor het seizoen van 2007. Grootste veranderingen binnen het team zijn onder andere de nieuwe titelsponsor Vodafone en het aantrekken van stercoureur Fernando Alonso.

Later vanmiddag zal de nieuwe McLaren MP4-22 live onthuld worden voor de Spaanse Tv-zender Tele 5, waarna Fernando Alonso een demonstratie zal geven door de straten van Valencia.

Martin Whitmarsh van McLaren is zeer positief over het komende seizoen voor zijn team. Hij zegt erg veel te verwachten van de twee nieuwe coureurs en de nieuwe wagen. “McLaren heeft de verwachting ieder jaar te winnen.�

“Helaas kunnen mensen naar onze prestatie van vorig seizoen kijken en kritiek op ons leveren. Eerlijk gezegd: onze prestatie was ook niet goed genoeg�, aldus Whitmarsh. “Mijn gevoel, terwijl ik op dit tijdstip vlak voor een seizoen al vaker ben geweest, is erg positief voor 2007.� Hij prijst onder andere de relatie die het team met de monopolist in Formule 1-banden onderhoudt, Bridgestone.

“Ondertussen hebben we het geloof dat we de beste line-up van coureurs hebben in jaren. Fernando heeft zichzelf natuurlijk al bewezen als tweevoudig wereldkampioen. En naast Alonso hebben we het spannende debuutjaar voor Lewis. We hebben al een decennium gewerkt met Lewis dus hij is erg bekend bij het team. Zijn niveau van voorbereiding en vastbeslotenheid is onnavolgbaar.� Ook zegt Whitmarsh erg veel waarde te hechten aan de stabiliteit van twee testcoureurs.
Categorie:
Tag(s):