donderdag, 29. maart 2007 - 13:00

'Nintendo en Sega combineren successen in 1 spel'

Tokio

SEGA(r) Corporation en Nintendo Co. Ltd. hebben op donderdag 29 maart een een historische aankondiging gedaan. Twee van de grootste iconen in de entertainmentindustrie, Mario(tm) en Sonic(tm), zullen samen schitteren in Mario & Sonic at the Olympic Games. Het spel wordt ontwikkeld voor de Wii(tm) en de Nintendo DS(tm). Deze bijzondere overeenkomst markeert de eerste keer dat de twee bekende sterren gezamenlijk in één spel verschijnen.

Het spel wordt uitgegeven door SEGA in Europa en Noord-Amerika, en op de Japanse markt door Nintendo. Mario & Sonic at the Olympic Games zal omstreeks kerst 2007 verkrijgbaar zijn en is een licentie van een wereldwijd partnership met International Sports Multimedia (ISM), de exclusieve interactieve entertainment software licentie van het Internationale Olympisch Comité (IOC).

In Mario & Sonic at the Olympic Games zullen spelers strijden in evenementen die plaatsvinden in omgevingen gebaseerd op de officiële locaties van de Olympische Spelen in Peking 2008. In het spel verschijnen karakters uit de wondere werelden van zowel Mario als Sonic.

Spelers kunnen strijden als of tegen een reeks van beroemde personages waaronder Mario, Sonic, Luigi(tm), Knuckles(tm), Yoshi(r) en Tails(tm). Door op innovatieve manieren gebruik te maken van de bedieningssystemen van de Wii en Nintendo DS om een favoriet karakter te manoeuvreren, kunnen spelers racen met Mario en Sonic op de 100 meter sprint, deelnemen aan spannende rally's, tafeltennissen of de snelste proberen te zijn in een zwemwedstrijd.

Alles met de doelstelling om te strijden voor die felbegeerde gouden medaille.
Categorie:
Tag(s):