dinsdag, 6. november 2007 - 0:08

Officiële opening Mediq Apotheek

Apeldoorn

Zaterdag 3 november opende Mediq Apotheek Apeldoorn Zuid in Apeldoorn officieel haar deuren. Om te vieren dat de apotheek in haar nieuwe gedaante van start is gegaan, was de winkel versierd met ballonnen, vermaakte een clown het publiek met zijn acts en zorgde een dixielandband voor muzikaal entertainment.

Klanten ontvangen de gehele week een attentie bij bezoek aan de apotheken en kinderen krijgen een vrolijke kleurplaat met kleurpotloodjes. Met de opening van Mediq Apotheek Apeldoorn Zuid komt het aantal Mediq Apotheken op 76. De doelstelling voor dit jaar is de realisatie van honderd Mediq Apotheken door het hele land.

De apotheker; mevrouw Van Hulsteren-Mimpen is erg enthousiast over haar nieuwe apotheek: “De Mediq Apotheek is georganiseerd rondom de klant die bij ons centraal staat. We hebben met het hele team toegewerkt naar de opening en zijn erg trots op het eindresultaat.�

De apotheker legt uit wat er zo bijzonder is aan de nieuwe formule: “Mediq Apotheek staat voor klantgerichtheid en zorg op maat. Dit komt onder meer tot uitdrukking in een spreekuur voor de klanten en een uitgebreid assortiment aan zelfzorgmiddelen, voedingsupplementen en producten voor huidverzorging. Tevens kunnen diabetes- en incontinentiepatiënten bij ons terecht voor hun zelfzorgartikelen. Daarbij staan wij als apotheekteam altijd klaar voor persoonlijke advisering op maat.

“Door de ruimere openingstijden - we zijn nu ook op zaterdag open - kunnen we onze klanten nog meer service bieden en uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om geneesmiddelen te laten bezorgen.�

Mediq Apotheek Apeldoorn Zuid is gevestigd aan de Schubertlaan 2 te Apeldoorn en bereikbaar op telefoonnummer: 055-5332154.

Mediq Apotheken zijn onderdeel van de OPG Groep, de beursgenoteerde retail- en distributieonderneming voor geneesmiddelen en medische producten. Deze keten van apotheken waar de zorg voor de klanten centraal staat, is in opbouw. Dit jaar worden er honderd Mediq Apotheken gerealiseerd. In de komende jaren wordt de formule verder uitgerold. Ook is er onlangs een franchisevariant geïntroduceerd. Hiermee wordt Mediq Apotheken de grootste apotheekketen in Nederland.

Overige diensten van Mediq Apotheken zijn ook zeer uitgebreid. Zo worden medicijnen op verzoek bezorgd en is er een spreekkamer voor privacygevoelige onderwerpen.
Provincie:
Tag(s):