zondag, 16. december 2007 - 15:20

Oliebollentreffen in Ter Apel

Ter Apel

De Jeugdcommissie van de Ter Apeler Tennis Club organiseert al een aantal jaren tussen Kerst en Oud en Nieuw een tennistoernooitje voor zowel de eigen jeugd, als ook die van verenigingen van omliggende dorpen. Dit jaar zal het Oliebollentreffen op vrijdag 28 december in de MONNIKENTENNISHAL (Havenstraat 2) worden gehouden.

Uitgenodigd zijn de leden van de tennisverenigingen van Ter Apelkanaal, Musselkanaal, Nieuw-Weerdinge, Nieuw-Buinen, Sellingen en Emmer Compascuum voor dit Ascon-Oliebollentreffen. De jeugd wordt ingedeeld in poules naar speelsterkte / leeftijd, vanaf de mini’s tot en met 17 jaar. Iedere deelnemer krijgt naast oliebollen een aandenken, terwijl begeleidende ouders van een kopje koffie of thee worden voorzien. De oliebollen worden gesponsord door Bakker Bos uit Ter Apel.

Afhankelijk van de deelname zal een bijdrage in de kosten worden gevraagd van € 2,50 tot 5,00. Inschrijven kan tot en met 21 december via e-mail bij ajsuvee@orange.nl of yvonne@zijlstra-accounting.nl. Deelnemers zullen via e-mail bericht worden over speelschema, zodat iedereen weet hoe laat wordt gestart per poule.
Provincie:
Tag(s):