woensdag, 14. februari 2007 - 19:55

On the move met Van Velzen en Menno Barreveld

Badhoevedorp

Niet een koets, een oldtimer of een fancy limo. Nee, de Love bus is op deze dag van de liefde het meest romantische voertuig. Het unieke van de Love bus is dat er voor het eerst in Nederland een live uitzending inclusief optreden plaatsvindt vanuit een rijdende bus. Een rondcirkelend vliegtuig boven de bus zorgt voor een vlekkeloze live verbinding. Dat laten Q-music en Sony Ericsson zien, die samen de Q-music Valentijns Tour hebben opgezet. Menno Barreveld presenteert vandaag zijn programma vanuit de rondtourende, omgebouwde Sony Ericsson bus.

In de spotlight staan zeven verliefde stellen die worden getrakteerd op een concert on the move van Van Velzen. Hij laat in de rijdende bus de harten van deze stellen sneller kloppen met o.a. zijn hit ‘Baby get higher’ en zijn nieuwe nummer ‘Burn’.

Mannen hebben de reputatie om niets origineels te kunnen verzinnen voor Valentijn. Daarom heeft Sony Ericsson in samenwerking met Q-music vandaag de Menno Valentijns Tour georganiseerd. De afgelopen week heeft Menno Barreveld in zijn programma tussen 16.00 en 19.00 uur zeven mannen geselecteerd die hun favoriete love song hebben opgegeven.

Hoewel koppels niet altijd dezelfde muzieksmaak delen, is er altijd wel één speciaal nummer dat beiden raakt. Muziek delen en altijd en overal bij je hebben is de sterke kant van de Sony Ericsson Walkman Phones. Met deze Valentijns actie wordt de campagne 'Music on the Move' ingezet.

De Love Tour startte vanmiddag gelijk met de uitzending om 16.00 uur vanaf de Q-music studio in Hilversum. De zeven mannen, Menno Barreveld en Van Velzen vertrokken richting Baarn voor het eerste optreden en het ophalen van de dames. Uiteindelijk komt de Tour via Amersfoort en Utrecht rond 19.00 uur aan bij hotel ‘Het Kerckebosch’ in Zeist. De zeven winnaars krijgen door Sony Ericsson en Q-music een romantisch diner en een overnachting in het hotel aangeboden. En uiteraard een Sony Ericsson Walkman Phone met daarop hun ultieme lovesong.
Categorie:
Tag(s):