woensdag, 31. januari 2007 - 17:07

Onderzoek naar vermiste Afghaanse vrouwen vast

Naarden

De Regiopolitie Gooi en Vechtstreek vraagt opnieuw aandacht van het grote publiek in de zaak van de verdwenen Afghaanse vrouwen.

Het onderzoek naar de verdwijning heeft tot nu toe onvoldoende opgeleverd. Vanwege de ernst van de vermissing en de omstandigheden waaronder deze heeft plaatsgevonden is het Coldcase en Reviewteam van de regio’s Amsterdam-Amstelland/Gooi en Vechtstreek/ Flevoland ingeschakeld. Zij hebben een review-onderzoek gedaan van het onderzoek.
De uitkomsten hiervan geven onvoldoende nieuwe aanknopingspunten.

Met het hernieuwde verzoek om medewerking van het publiek hoopt de politie Gooi en Vechtstreek aan informatie te komen die kan leiden tot nieuwe onderzoeksmogelijkheden.

Gezocht wordt naar twee vrouwen, genaamd:

Samina ACHAKZAI (moeder van 1 kind) wonende te Huizen en Mari RAHMANZAI ( moeder van 3 kinderen) wonende te Naarden. Zij gingen op 22 maart 2005 na het avondeten vanuit Naarden een stukje rijden. Ze zijn op die dag vertrokken met een grijs/groene Volkswagen Polo met kenteken RL - 62 - HD. Tot op de dag van vandaag ontbreekt ieder spoor van deze vrouwen.

Wie iets van de vermissing weet, of weet waar de vrouwen of personenauto zich bevinden, wordt gevraagd contact op te nemen met de regiopolitie Gooi en Vechtstreek, telefoon
0900 8844. Indien gewenst kan dat via het meldpunt Misdaad Anoniem, telefoon 0800 7000.
Provincie:
Tag(s):