maandag, 30. april 2007 - 8:53

Ongeval door overstekende eenden

Sliedrecht

Nadat een moeder met haar kleine eendjes de snelweg overstak is een ongeval gebeurd. De beestjes staken op zondagmorgen 29 april 2007 rond 10.15 uur de snelweg A15 over ter hoogte van Sliedrecht. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Een personenauto remde hiervoor. Een voertuig hierachter ontweek net de remmende auto maar raakte wel de vangrail en stopte een eindje verder. Een vrouw uit dit voertuig raakte licht gewond maar hoefde niet voor behandeling naar het ziekenhuis.

Een andere wagen remde te laat en botste tegen de achterkant van de personenauto, draaide en kwam tot stilstand. In deze auto zaten drie personen, een ouder echtpaar en een vrouw. Alle drie raakten gewond en ambulances brachten hen naar ziekenhuizen.

Een vierde personenauto remde op zich op tijd maar tegen de achterkant van deze auto botste een ander voertuig. Een inzittende van dit voertuig raakte ook gewond. De ambulances brachten twee slachtoffers naar het ziekenhuis in Gorinchem en twee naar het ziekenhuis in Dordrecht. De verwondingen waren onder andere nekklachten, gebroken pols, hoofdwond, pijn aan de borst en mogelijk schouder uit de kom.

Na het ongeval werd de rijksweg A15 in de richting van Rotterdam afgesloten. Rond 12.20 uur was de snelweg weer vrij voor het verkeer. De ambulancedienst zette vier voertuigen in waaronder een ambulance uit Rotterdam-Rijnmond. Naast de ambulancedienst en politie hielp ook de brandweer en Rijkswaterstaat.
Provincie:
Tag(s):