donderdag, 11. januari 2007 - 11:55

Ongewapende man overvalt winkel

Drachten

Woensdagavond is een winkel aan de Oosterstraat door een nog onbekend persoon overvallen. Omstreeks 21.40 uur kwam een man de winkel binnen, keek even rond om vervolgens naar de kassa te lopen. Hier vroeg hij om een pakje sigaretten.

De medewerker van de winkel legde het pakje sigaretten op de toonbank en wilde afrekenen. De verdachte riep vervolgens dat hij de inhoud van de kassa wilde. De verbouwereerde medewerker gaf de overvaller de inhoud van de kassa.
De verdachte verliet hierop de winkel en verdween in onbekende richting.

Door de politie werd direct een zoekactie in de omgeving ingesteld. Dat leverde helaas niets op. De medewerker van de winkel is opgevangen en hem is door de politie slachtofferhulp aangeboden.

Er is een signalement bekend van de overvaller. Het gaat om een blanke man met lang donker haar, tussen de 20 en 30 jaar oud, circa 1,85 meter lang. De man droeg tijdens de overval een donker gewaterde jas met een bontkraag en een spijkerbroek. De politie is ook op zoek naar getuigen. Mogelijk hebben zij iemand zich verdacht zien ophouden in de omgeving van de Oosterstraat kort voor of na de overval. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900 - 8844.
Provincie:
Tag(s):