vrijdag, 13. april 2007 - 8:27

Ooit in een TWIKE gereden?

Kerkrade - Op 21 en 22 april organiseert Industrion Kerkrade de TWIKE Experience, een unieke activiteit waarbij bezoekers kennismaken met vernieuwende en duurzame technologie. Tijdens deze dagen kunnen bezoekers van Industrion namelijk een spannend parcours afleggen met de TWIKE, een hypermoderne electromobiel. Wie het parcours aflegt, maakt kans op een TWIKE-dag voor twee personen!

De TWIKE is een ultramodern lichtgewicht voertuig met een futuristische uitstraling. Deze electromobiel is geschikt voor twee inzittenden en is, door middel van een joystick, bijzonder gemakkelijk te besturen. Op 21 en 22 april wordt op het voorplein van Industrion, de hellingbaan en het Amfitheater, een behendigheids- en hindernisparcours uitgezet.

Bezoekers die beschikken over een entreekaartje van Industrion, mogen gratis deelnemen aan de TWIKE-wedstrijd. Hierdoor biedt Industrion bezoekers de mogelijkheid een unieke ervaring op te doen met de TWIKE. Tijdens deze wedstrijd wordt de bestuurder uitgedaagd een parcours af te leggen waarbij acht proeven uitgevoerd dienen te worden… uiteraard binnen een zo kort mogelijke tijd!

Het parcours kan bestaan uit, onder andere: draaien en keren op beperkte ruimte, hellingproef, rijden over een wip-drempel, ballen gooien uit een rijdende TWIKE en slalom. De deelnemers dienen minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs B.

De prijs voor de snelste TWIKE-piloot van de dag is een dagje gratis toeren met de TWIKE voor twee personen. De snelste bestuurder wordt aan het einde van de dag bekend gemaakt.

Natuurlijk kunnen ook de “pechvogels� een hele dag genieten van de TWIKE-beleving, want Industrion beschikt over zes TWIKES voor verhuur. De TWIKES zijn bij Industrion te huur voor een hele of halve dag.

Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld uw relatie of geliefde te verrassen met een tocht door het Limburgse heuvelland in de TWIKE met een TWIKE-cadeaubon.
Provincie:
Tag(s):