maandag, 12. maart 2007 - 16:13

Ook de traditionele paastakken zat?

Bloemenveilingen in Nederland draaien momenteel overuren om de vraag naar bloemen en planten aan te kunnen. In Engeland wordt komende week moederdag gevierd en in Nederland staan de paasdagen voor de deur.

Traditioneel grijpen veel consumenten naar de ‘paastakken’ van een Kronkelwillig of de kostbare Hazelaartakken om tijdens de paasviering het huis gezellig in te richten. Christa Snoek van Bloemsierkunst in Vrouwenakker wil mensen op een andere manier kennis laten maken met anders groen voor de paasdagen aanbreken.

Christa heeft als een van de weinige in Nederland een speciale ‘paasworkshop’ gelanceerd. Hier kunnen liefhebbers en hobbyisten, die graag werken aan bloemstukken of planten, zelf hun groendecoratie voor de paasdagen bepalen en maken. Tijdens deze workshops zal Christa de cursisten laten zien wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast zal zij tips en aanwijzingen geven die de sfeer tijdens de groeninrichting van het huis tijdens de paasdagen ten goede komen.

Wie nieuwsgierig is geworden kan op 18 maart terecht van 10.00 tot 17.00 uur bij bloemsierkunst Christa Snoek aan de Vrouwenakker 10a in Vrouwenakker. De echte paasworkshops beginnen op 22 maart en duren t/m 4 april.

Info: www.christasnoek.nl
Categorie:
Tag(s):