maandag, 10. december 2007 - 15:59

Op (kerst)theaterdate in het Lindenberg Theater

Nijmegen

Theaterdating is een nieuwe trend! Ga samen naar het theater! Iedereen die rond de kerstdagen naar het theater wil maar liever niet alleen gaat, kan een oproep doen voor een theaterafspraakje op de website van het Lindenberg Theater.

Wie liever niet één op één afspreekt maar wel anderen wil ontmoeten in het theater, kan op donderdag 27 december 2007 alleen of met een vriend/vriendin aanschuiven voor een kerstdiner met aansluitend een voorstellingsbezoek. Kijk voor meer informatie op www.delindenberg.com hoe u aan die leuke date komt!

Op de website van het Lindenberg Theater kun u vanaf nu een oproep plaatsen voor een theaterdate. Onder elke voorstelling staat een link waar men liefhebbers kan uitnodigen samen naar het theater te gaan. De echte ontmoeting vindt plaats in het theater. Even kennismaken, samen een drankje drinken en na de voorstelling napraten kan met een druk op de knop worden geregeld. Of er een klik is, er een theatervriendschap uit voortrolt of misschien wel meer, dat blijft een spannend gegeven.

Voor wie liever niet op blind date gaat maar wel graag met andere theaterminnaars aan tafel wil, om aansluitend gezamenlijk een voorstelling te bezoeken, organiseert het Lindenberg Theater een After-Kerst-diner op donderdag 27 december 2007.

Bezoek in deze donkere, koude dagen het warme Lindenberg Theater en geniet van een heerlijk diner gevolgd door de hilarisch camp theatervoorstelling ‘Donkere Dagen’ van De Nachtzusters. Jarenlang maakten zij het legendarische live VPRO-radio programma ‘Nachtzusters’, waarin het hoorspel van het kerstverhaal een jaarlijks terugkerend fenomeen was.
Provincie:
Tag(s):