woensdag, 19. december 2007 - 10:23

Op nieuwjaarsdag naar de opera in New York

Ede

CineMec Music presenteert op nieuwjaarsdag de opera Hansel und Gretel. Het is de tweede in een reeks van acht opera’s die satellite-live vanuit New York worden uitgezonden.De wereldberoemde New York Metropolitan Opera heeft over de hele wereld 600 bioscopen uitverkoren, waaronder CineMec, om de live voorstellingen via de satelliet te vertonen. De opera's zijn te zien t/m 26 april 2008.

De New York Metropolitan Opera is één van de meest befaamde operahuizen ter wereld. Door deze samenwerking krijgen Nederlandse operaliefhebbers de kans ‘live’ opvoeringen te ervaren met de beroemdste opera talenten. Door de geavanceerde technologie ervaart u een unieke serie ‘live’ voorstellingen met het beste Dolby Digital geluid. En wat is er heerlijker dan op 1 januari in de vroege avond te genieten van de prachtige familievoorstelling Hansel und Gretel.

Deze Engelse productie van het sprookje van de gebroeders Grimm in de meesterlijke bewerking van Engelbert Humperdinck is de tweede voorstelling in de speciale vakantiereeks van de Met.

De live uitzendingen zijn matinees in New York. Door het tijdsverschil van zes uur begint deze opera in Nederland om 19.00 uur.

Verdere programma satellite-live Metropolitan Opera’s 2007-08
za 12 januari Macbeth (Verdi) - za 16 februari Manon Lescaut (Puccini)
za 15 maart Peter Grimes (Britten) - za 22 maart Tristan und Isolde (Wagner)
za 5 april La Bohème (Puccini) - za 26 april La Fille du Régiment (Donizetti)

Meer informatie vindt u op www.cinemec.nl onder Theater en Muziek.

Voor deze speciale nieuwjaarsdag voorstelling hebben zij de aanbieding:
2 voor de prijs van 1, dus 2 personen voor € 25,- inclusief een welkomstdrankje.
Provincie:
Tag(s):