vrijdag, 30. maart 2007 - 8:46

Opa Beelen stopt met 3FM

Amsterdam

De opa van Giel Beelen, die iedere dag in de ochtendshow te horen is met zijn weerbericht, stopt er mee. Vrijdag zal hij voor de laatste keer zijn kleinzoon bijpraten over het weer en andere wetenswaardigheden uit zijn woonplaats Hummelo. De gezondheid van de 81-jarige Guus Beelen en de aanstaande verbouwing van zijn huis zijn reden om te stoppen met het weerbericht.

De afgelopen weken is bekend geworden dat het huis van opa grondig verbouwd moet worden. En omdat de gezondheid van opa al enige tijd te wensen over laat, kan hij dit niet langer combineren met het zijn medewerking aan de ochtendshow van Giel. Velen dachten dat het een 1-april grap betrof, maar helaas het is echt waar.

Elke morgen om iets na half acht en half negen was opa te horen bij Giel. De luisteraars van de show kennen opa inmiddels en weten dat Giel zijn humor niet van een vreemde heeft. Na het weerbericht en het weerwoord zorgde opa iedere dag voor een spreuk van de dag.

Zijn lijfspreuk is : 'Wie zich veelal niet ergert doch zich verwondert, die wordt geen 80 maar wel honderd!’

De luisteraars hebben inmiddels massaal gereageerd op het vertrek van opa. Giel heeft laten weten het er ook niet mee eens te zijn, maar opa blijft bij zijn besluit, het is genoeg geweest!
Categorie:
Tag(s):