dinsdag, 12. juni 2007 - 15:33

Opel Astra Van nu ook in driedeursuitvoering

Breda

Opel lanceert een nieuwe driedeursversie van de Astra Van die per direct is te bestellen. Deze driedeursvariant vult het gat op tussen de Opel Combo en de vijfdeurs Astra Van. Gebaseerd op de Astra Stationwagon komt de driedeurs bestelauto, met volledig gesloten zijpanelen, tegemoet aan de wensen van de zakelijke rijder.

Dit houdt in dat de driedeurs Astra Van de kracht, de stijl en het comfort van de personenautovariant biedt. De Astra Van is een aantrekkelijk alternatief voor iemand die op zoek is naar veel ruimte, maar een bestelbus een maatje te groot vindt. Bovendien is de auto met zijn grote, gesloten zijpanelen zeer eenvoudig en fraai te bestickeren in de bedrijfshuisstijl.

De Astra Stationwagon vormt de ideale basis voor de grote laadruimte van de Astra Van, die een laadvolume kent van 1.580 liter. De Astra Van heeft een vlakke laadvloer achter de twee voorstoelen. De laadruimte is prima toegankelijk dankzij een hoog openende achterklep en lage tildrempel. De achterste torsiestang is extra versterkt voor een grote laadcapaciteit; zodoende is een netto laadvermogen mogelijk van 635 kilogram.

De nieuwe, praktische Astra Van in driedeursuitvoering biedt de keuze uit twee krachtige en bekwame ECOTEC-dieselmotoren: de 66 kW/90 pk 1.3 CDTi en de 74 kW/100 pk 1.7 CDTi. Deze dieselkrachtbronnen zijn beide gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak, zodat goede rijkwaliteiten gegarandeerd zijn. De 1.3 CDTi is standaard uitgerust met een roetfilter.

De Astra Van in drie- en vijfdeursuitvoering vormt een unicum binnen het bedrijfswagensegment. Geen enkel ander automerk biedt af fabriek een vergelijkbare productlijn, zoals Opel dat doet met de Astra Van.

De prijs van de Opel Astra Van driedeurs begint bij € 13.595,-* voor de 1.3 CDTi dieselversie. De 1.7 CDTi is verkrijgbaar vanaf € 14.595,-. Voor de vijf deuren tellende Astra Van gelden vanaf-prijzen van respectievelijk € 14.995,- voor de benzinevariant en € 15.920,-* voor de 1.3 CDTi-versie.

*(inclusief de subsidie voor het roetfilter, prijzen exclusief BTW/BPM)
Categorie:
Tag(s):