maandag, 12. november 2007 - 11:16

Openingsmanifestatie Nooitgedacht drukbezocht

Nooitgedacht

Afgelopen zaterdag is de verkoop van de eerste 27 kavels in Nooitgedacht feestelijk van start gegaan. De belangstelling was groot, ruim 500 mensen bezochten de openingsmanifestatie. Ruim 200 mensen hebben aangegeven serieus geïnteresseerd te zijn in een kavel. Zij kunnen zich tot 12 december a.s. officieel inschrijven voor een kavel, waarna een lotingprocedure volgt voor de werkelijke verkoop.

Wethouder Polman en burgemeester van Oosterhout verrichten de openingshandeling. Zij knoopten samen met dorpsbewoners en bewoners van de Trans linten aan elkaar, waarmee symbolisch de verbinding tussen Rolde en Nooitgedacht werd aangegeven. ‘Want Rolde en Nooitgedacht horen bij elkaar’, aldus Polman. Om deze verbinding letterlijk zichtbaar te maken liep er een lint van oranje vlaggetjes van de Grote Brink in Rolde naar de feestlocatie in Nooitgedacht.

De Engelse dubbeldekker vertrok ieder half uur afgeladen voor een rondrit door het gebied. Tijdens de rondrit werden de plannen voor de nieuwe wijk toegelicht. Binnen werd een toelichting gegeven bij de presentatiepanelen door de makelaars van Meeùs. De kinderen vermaakten zich onder het genot van een suikerspin bij de ballonnenclown en lieten zich schminken als prinsessen, krokodillen en tijgers. De moedige bezoekers stapten in de hoogwerker om het gebied op grote hoogte te overzien.
Provincie:
Tag(s):