vrijdag, 21. december 2007 - 10:24

Opnieuw ladingdieven aangehouden

Oirschot

De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten heeft vrijdag 21 december 2007 net na middernacht op de rijksweg A58 ter hoogte van Oirschot opnieuw drie ladingdieven aangehouden.

De mannen afkomstig uit Eindhoven in de leeftijd van 20, 25 en 27 jaar zijn op heterdaad betrapt tijdens het overladen van beeldschermen van een opengesneden vrachtauto naar gereedstaande auto’s op de parkeerplaats.
De verdachten zijn in verzekering gesteld. Hun voertuigen, een personenauto en een busje zijn inbeslaggenomen.

De Verkeerspolitie Breda overliep de verdachten tijdens hun ‘werkzaamheden’ op de parkeerplaats. Zij hadden diverse dozen met beeldschermen uit een vrachtauto gehaald die op die parkeerplaats stond en stopten ze in een gereedstaande bestelbus. De zeilen van de vrachtauto waren hiervoor kapot gesneden.

Gisteren vond op eenzelfde wijze op dezelfde parkeerplaats zo’n diefstal plaats. Daarbij zijn vier personen aangehouden. Een 32-jarige man en vrouw uit St. Oedenrode, een 37-jarige man uit Veldhoven en een 54-jarige man uit Best. De laatste kreeg een flatscreen aangeboden als hij zijn mond zou houden over de diefstal waar hij getuige van was. De dieven legden volgens zijn zeggen vervolgens een grote doos in zijn auto.
Provincie:
Tag(s):