dinsdag, 1. mei 2007 - 23:53

Overval kaasboer in Opsporing Verzocht

Almere

De overval op een kaasboer op woensdagmiddag 7 maart is dinsdagavond 1 mei te zien bij Avro’s Opsporing verzocht. Een onbekende man beroofde de 34-jarige markthandelaar uit Montfoort en diens 22-jarige medewerkster van de dagopbrengst. De onbekende stapte kort na het verlaten van het Stadhuisplein bij de beide kaasverkopers in de auto en bedreigde hen met een steekvoorwerp. Daarop werd de man uit Montfoort gedwongen om naar de Vrijheidsdreef te rijden en werd hij in het Bos der Onverzettelijken gedwongen om geld af te geven. Toen dit kennelijk niet genoeg was moest de marktman verder rijden en eindigde de rit op het Fanny Blankers-Koen Sportpark. Daar beroofde de dader zijn slachtoffers van de kassa en enkele persoonlijke bezittingen waarna hij er te voet vandoor ging.

Met de uitzending hoopt de politie in contact te komen met getuigen die zij nog niet heeft gesproken. In dezelfde uitzending wordt een bijzondere overval op een postkantoor aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam behandeld. Een medewerkster van de postbank is voorafgaand aan deze overval, samen met haar man, ruim 10 uur in haar woning gegijzeld.

De uitzending is op dinsdagavond te zien op Ned. 1 om 21.40 uur. De herhaling is woensdagmiddag om 13.20 uur op Ned. 2. De uitzending van afgelopen week met de gezichtsreconstructie leverde twintig tips op over het kofferlijk. De gouden tip zat daar niet tussen.
Provincie:
Tag(s):