maandag, 23. juli 2007 - 15:30

Overval McDonald's

Lemmer

Zondagavond is de McDonald's in Lemmer om 22.45 uur door 2 gemaskerde mannen overvallen. De twee mannen waren met bivakmutsen op de fiets gearriveerd. Ze stapten het restaurant binnen en liepen naar de counter. Eén van hen bleef daar staan, terwijl de ander de keuken binnenliep. Daar werd de bedrijfsleider onder bedreiging van een wapen gedwongen de kluis open te maken en het daarin aanwezig geld, enige duizenden euro’s, af te geven. Vervolgens liepen beide mannen de zaak weer uit en reden weer op de fiets weg.

De politie heeft onmiddellijk na de melding met diverse wagens de omgeving afgezocht, maar niemand aangetroffen. Op het moment van de overval waren zes personeelsleden en 13 klanten in of bij het restaurant aanwezig, zij zullen allen door de politie worden gehoord voor zover dat nog niet is gebeurd.

Van de overvallers is bekend dat ze beiden een getinte tot donkere huidskleur hadden, één was gekleed in een spijkerbroek en een donker sweatshirt met capuchon, de ander had een licht sweatshirt eveneens met capuchon. Beiden droegen een bivakmuts.
Provincie:
Tag(s):