woensdag, 11. juli 2007 - 7:27

Overweldigend succes voor Addy van den Krommenacker

Rome

Addy van den Krommenacker showde maandagavond zijn nieuwste collectie aan een Italiaans publiek tijdens de gerenommeerde Haute Couture week AltaRoma. De show was een overweldigend succes en het aantal toegestroomde gasten was dan ook zeer hoog. In de Italiaanse pers is de show van Addy buitengewoon goed opgenomen en hij haalde met deze show tevens het NOS nieuws in Nederland.

Voor zijn thema ' A Tribute To The Academy Awards' haalde Addy zijn inspiratie uit films en hun betoverende diva's. Klassiekers als ' Gone with the wind' and ' Gilda' komen tot leven in elk stuk van zijn collectie en daarmee brengt hij tegelijkertijd een ode aan alle Oscarwinnaars in de loop der jaren.

In de nieuwste collectie staat volume centraal. Met stoffen als zijde organza, taft en brocaat geeft hij volume vrij spel en met plissé accenten voegt hij lucht en elegantie toe aan de zijde chiffon materialen. Goud en zilver lamé jurken brengen de Hollywood Diva tot leven, velours devore in zachte oudroze tinten brengen een ode aan de filmsterren en met de lila bruine aquarel prints eert hij actrice Vivien Leigh.

Kant is zeer belangrijk voor alle collecties van Addy. De verschillende soorten kant worden op speciale manieren vervaardigd en afgewerkt in donkerbruin en marine blauw. Deze kleuren spelen een belangrijke rol in de wintercollectie 2007. Ook de zachte pastels als roze en grijs-beige komen tot hun recht, net als intens kobalt blauw en fuchsia.

De zwarte kanten avondjaponnen en combinaties van zwart-witte organza met zebra print maakt de nieuwste collectie van Addy van den Krommenacker compleet.

Addy is deze avond tevens genomineerd voor beste nieuwe ontwerper van het jaar. De uitreiking vindt in september 2007 plaats in Taromina in Sicilië.
Categorie:
Tag(s):