dinsdag, 6. maart 2007 - 19:13

PDD-NOS: “Ik krijg geen contact met mijn kind�

Hoogezand

Op woensdag 28 maart 2007 organiseert het Samenwerkingsverband Mantelzorg Hoogezand een thema-avond voor ouders en directbetrokkenen van kinderen tussen de 4 en 18 jaar met (een vermoeden van) PDD-NOS in het gemeentehuis te Hoogezand vanaf 19.30 uur.

PDD-NOS is een ernstige ontwikkelingsstoornis, die grote invloed heeft op het dagelijks leven in een gezin, zoals driftbuien als dingen plotseling anders gaan dan anders; geen contact kunnen krijgen met je kind; leerproblemen en angstig zijn voor veranderingen.

Ouders en andere directbetrokkenen die vragen hebben over PDD-NOS of andere ouders willen ontmoeten, zijn van harte welkom. De avond is niet in de eerste plaats bedoeld voor professionals die in hun werk te maken hebben met kinderen met PDD-NOS. Op de avond zijn hulpverleners van Jonx aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Ook is er schriftelijke informatie.

Belangstellenden zijn op woensdag 28 maart van harte welkom in het gemeentehuis van Hoogezand (Aletta Jacobskamer). De toegang is gratis. De avond begint om 19.30 uur (zaal open om 19.15 uur) en eindigt om 22.00 uur. In verband met het beperkte aantal plaatsen wordt vooraf aanmelden bij het Steunpunt Mantelzorg dringend gevraagd: telefonisch (0598) 350 350 of via de site www.kwartiermakeningroningen.nl.
Provincie:
Tag(s):