woensdag, 28. maart 2007 - 17:02

Peugeot komt de 107 Urban Move

Breukelen

Op de AutoRAI staat de nieuwe Peugeot 107 Urban Move. Deze speciale serie is gebaseerd op de populaire XS-uitvoering, maar onderscheidt zich door zijn vlotte rode bekleding, aluminiumaccenten in het interieur, zijn lichtmetalen wielen en de speciale “Urban Move� badge op de deurstijl.

De Peugeot 107 is leverbaar met een nieuwe driecilinder benzinemotor van 998 cm³ met twee bovenliggende nokkenassen die 50 kW levert, gekoppeld aan een handbediende vijfversnellingsbak of een elektronisch geregelde 2Tronic automaat. Beide versies voldoen ruimschoots aan de normen voor het energielabel A. en krijgen daarmee de BPM-subsidie van EUR 1.000,-.

In de XR-versie behoren frontairbags, ABS, stuurbekrachtiging en een in hoogte verstelbaar stuur, achterruitwisser, van binnenuit verstelbare buitenspiegels en bumpers in de kleur van de carrosserie tot de standaarduitvoering

De XS-versie heeft een zeer uitgebreide standaarduitrusting met zijairbags, elektrisch bedienbare voorportierruiten, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, een in twee delen neerklapbare rugleuning van de achterbank, hoofdsteunen op de achterbank, zwarte stootstrips op de flanken en in carrosseriekleur gespoten spiegelkappen en portiergrepen.

De 107 Urban Move is er vanaf EUR 10.350,- en staat komende zomer in de showroom in felrood, zilvergrijs, gitzwart en anthracietgrijs.
Categorie:
Tag(s):