donderdag, 13. december 2007 - 20:27

Plaatselijk ondernemers ondersteunen verkeersveiligheid

Berghem

De actie 'Samen op weg naar een verkeersveilig Berghem' wordt ook door de plaatselijke ondernemers ondersteund. Vanaf maandag 17 december kan het winkelend publiek bij 24 bedrijven in Berghem ludieke kortingsacties verwachten. Zo wordt er bijvoorbeeld 30% korting gegeven en geselecteerde artikelen worden voor € 30 aangeboden. De ondernemers zijn bijzonder creatief geweest.

Gratis advies van ervaren 30-ers of geen voorrijkosten in de 30 km zone, het is allemaal mogelijk. Het geeft nog maar eens aan hoe belangrijk iedereen het vindt dat Berghem verkeersveilig is en blijft.

Naast alle acties is er een verloting waarmee een slipcursus kan worden gewonnen. Bij iedere € 30,00 die bij de deelnemende bedrijven wordt besteed, ontvangt men een lot. De slipcursus, ook wel remtest genoemd, is op zaterdag 5 januari. 30 prijswinnaars kunnen dan onder professionele begeleiding ervaren hoe het is om te remmen op een mobiele slipbaan met 30 km per uur en met 50 km per uur. De prijswinnaars worden bekend gemaakt op 2 januari tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in de Berchplaets te Berghem en/of krijgen thuis persoonlijk bericht.
Provincie:
Tag(s):