zondag, 3. juni 2007 - 21:28

Politie-agente mishandeld door inwoonster van Enkhuizen

Hoorn

Een politie-agente die betrokken was bij een aanhouding is zondagmorgen rond 00.15 uur mishandeld. De mishandeling gebeurde rond 00.15 uur op de Veilingweg in Bovenkarspel. De dader, een 19-jarige vrouw uit Enkhuizen is aangehouden.

De politie was zondagmorgen aanwezig bij een ruzie op de veilingweg in Bovenkarspel. Twee mannen claimden beiden eigenaar te zijn van een fiets. Hierover was ruzie ontstaan. een van beiden kon aantonen eigenaar van de fiets te zijn. De andere persoon werd daarop aangehouden.

Tevens was de eigenaar van de fiets door de andere man meerdere malen in zijn gezicht gestompt. Tijdens de aanhouding begon het publiek zich met deze aanhouding te bemoeien. Dit resulteerde uiteindelijk in een vechtpartij waarbij de politie een diensthond in moest zetten.

Een politieagente werd tijdens de vechtpartij meerdere malen op haar hoofd geslagen door een 19-jarige vrouw uit Enkhuizen. Deze vrouw kon worden aangehouden. Zij werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau in Hoorn.
Provincie:
Tag(s):