zondag, 21. januari 2007 - 21:11

Politie heeft vragen in zaak Suzanne Wisman

Tweede Exloërmond

Het politieteam dat de dood van de 12 - jarige Suzanne Wisman onderzoekt heeft naar aanleiding hiervan twee gerichte vragen aan het publiek. Mensen die hierop antwoord kunnen geven worden gevraagd om contact op te nemen met het algemene telefoonnummer van Politie Drenthe 0900 8844.

De eerste vraag gaat over de plaats en het tijdstip waarop de verdachte Suzanne heeft meegenomen in de camper. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat dit is gebeurd op dinsdag 12 december, tussen 18.45 en 19.15 uur.
Het exacte tijdstip kan echter ook liggen voor 18.45 of na 19.15 uur. De plaats waarop Suzanne is meegenomen is de T-splitsing van de Marktstraat met de Kerkstraat, of op de Kerkstraat, deze straten liggen in Musselkanaal.

De politie wil graag weten wie op deze plaats rond deze tijd een camper heeft gezien?
Wie heeft om dezelfde tijd daar een meisje gezien, in overwegend paarse kleding, met paardrijlaarzen aan, op een damesfiets en wie heeft een camper gezien in combinatie met het meisje?

De tweede vraag waar de politie graag antwoord op wil hebben gaat over de vrijdag daarop. Op die bewuste vrijdag, 15 december, heeft de verdachte de camper achtergelaten in Stadskanaal. De politie heeft aanwijzingen dat de verdachte tussen 15.00 en 17.00 uur van Stadskanaal naar Nieuw Buinen is gelopen. Op deze route is hij twee ruiters tegengekomen. Hij heeft deze ruiters nog gegroet. De politie wil in contact komen met deze twee ruiters. Zij worden dan ook dringend verzocht om contact op te nemen met de politie.

Heeft u informatie over deze zaak, dan kunt u contact opnemen met de Politie Drenthe op telefoon nummer: 0900-8844 (0,13 Euro/minuut) of via faxnummer 0592-319006.
Provincie:
Tag(s):