zondag, 18. maart 2007 - 13:52

Politie onderzoekt mogelijke ontvoering

Oirsbeek

Naar aanleiding van een melding van een vrouw uit Oirsbeek dat haar 50-jarige man afgelopen vrijdagavond niet meer thuis was gekomen - nadat hij een pakje sigaretten wilde gaan kopen - heeft de politie eergisteren een onderzoek ingesteld.

Zaterdagmorgen werd de man uiteindelijk tegen 05:45 uur door de politie aangetroffen bij een bassin ter hoogte van de hoek tussen het Limietpad en de Beijkensweg in Oirsbeek. De man bleek geboeid te zijn en was bovendien vastgebonden aan een paal bij het bassin. Hij verklaarde te zijn ontvoerd door een drietal personen die hem in een wit busje hadden meegenomen, kort nadat hij vrijdagavond zijn woning aan de Provincialeweg Zuid in Oirsbeek had verlaten.

In het busje zou één van de drie mannen een injectienaald in het been van het slachtoffer hebben gezet. Vanaf dat moment kan de man zich niets meer herinneren, totdat hij geboeid werd achtergelaten bij het bassin. De politie neemt de zaak serieus op en vraagt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900 8844
Provincie:
Tag(s):