dinsdag, 20. november 2007 - 23:46

Politie op zoek naar doorgereden snorfietser

Dordrecht

Op maandagmiddag 19 november omstreeks 13.30 uur is een 65-jarige vrouw uit Dordrecht op de fiets in botsing gekomen met een tot op heden onbekende man op een snorfiets. Hij reed gewond door na de aanrijding.

De twee kregen een aanrijding op het fietspad op de Noordendijk ter hoogte van nummer 35. Beiden vielen maar de man stond na enkele minuten weer op, gaf de vrouw de schuld van het ongeval en reed weg. Hij had een hoofdwond die bloedde maar wilde ondanks aandringen van omstanders niet wachten op de hulpdiensten politie en ambulance. Hij reed weg op zijn snorfiets in de richting van de Oranjelaan. De vrouw die met haar fiets viel, raakte ook gewond. Zij had enkele schaafwonden en een pijnlijke pols. Haar fiets en kleding raakten licht beschadigd.

De man die doorreed na het ongeval heeft het volgende signalement: licht getint persoon, geschatte leeftijd tussen de 50 en 60 jaar, ongeveer 1.70/1.75m, normaal postuur. Hij droeg die dag een donkere driekwart jas, lichtblauwe spijkerbroek en droeg een donker petje.

De politie is op zoek naar de man die op zijn snorfiets doorreed na de aanrijding. Indien hij zich herkent in bovenstaand verhaal wordt hij verzocht zich te melden bij de politie. Ook personen die meer weten van dit incident of weten wie de man is, worden verzocht zich te melden. Dit kan via het Politie Service Centrum, tel: 0900-8844 (lokaal tarief)
Provincie:
Tag(s):