vrijdag, 30. maart 2007 - 18:08

Politie pakt drugshandel in de Kempen aan

Afgelopen donderdag heeft de politie invallen gedaan in vijf woningen in de Kempen. De politie bezocht de panden omdat zij over informatie beschikte dat vanuit deze locaties in drugs gehandeld zou worden. Naar aanleiding van een onderzoek werden, in februari en maart van dit jaar, in de Kempen al vier mannen aangehouden.

Drie van hen worden verdacht van handel in harddrugs en één van hen, een 20-jarige man uit Oost West en Middelbeers, voor het in bezit hebben van harddrugs. De drie verdachten van handel in harddrugs zijn een 27-jarige inwoner van Reusel, een 25-jarige man uit Hapert en een 30-jarige Bladelnaar. Tevens kwamen uit dit onderzoek een aantal verdachte adressen naar voren, waar donderdag invallen zijn gedaan.

In Reusel ging de politie in twee woningen binnen. In een daarvan vond de politie gebruikersattributen. In de woning waren drie personen waarvan er een, een 49-jarige man uit Bladel, nog een gevangenisstraf van zeven dagen te goed had. Hij is meegenomen om deze dagen uit te zitten.

In een woning in Hapert werden een zeer geringe hoeveelheid heroïne en gebruikersattributen gevonden. De heroïne is vernietigd. In een woning in Eersel werden gebruikersattributen en inpakmaterialen gevonden. Bij een ander adres in Eersel was niemand thuis.
Provincie:
Tag(s):