maandag, 11. juni 2007 - 9:31

Politie tevreden over Nederland – Israël

Heerenveen

Politie Fryslân kijkt met tevredenheid terug op de eerste wedstrijd van het Europees Kampioenschap Voetbal onder 21 jaar in Heerenveen. Zowel de vele evenementen in het centrum van Heerenveen als de wedstrijd van het Nederlands elftal trokken veel publiek en verliepen voorspoedig.

Aan het begin van de middag begon het publiek al de weg naar het centrum van Heerenveen te vinden. De evenementen trokken veel bezoekers, die Heerenveen oranje kleurden. Het publiek bezocht Heerenveen gedurende de hele dag, waardoor er geen noemenswaardige verkeersproblemen ontstonden. De politie zette een helikopter in om de verkeersstromen in beeld te krijgen. Daarnaast werden circa 50 agenten ingezet. Ook zaterdagavond was het al gezellig druk in het centrum.

Ook voor de wedstrijd van komende woensdag, de wedstrijd België – Israël, wordt het publiek geadviseerd om circa twee uur voor de aanvang van de wedstrijd zich naar Heerenveen te begeven. De reden is dat er die dag, in tegenstelling tot zondag, sprake is van woon/werkverkeer en dus extra verkeersdrukte.
Provincie:
Tag(s):